InstaStrike Extreme 28,000,000 Knuckle Stun Ring

(6 reviews customer)

$24.95 - $104.95

 ūüí•Njamin KESELAMATAN ing wektu sing ora mesthi!

InstaStrike Extreme 28,000,000 Knuckle Stun Ring

FITUR KEY: 

  • BAHAN DIRI KUWAT KUDU KUDU
    Dering iki duwe pukulan sing luwih apik tinimbang sing ditindakake dening gxns stun sing luwih gedhe. Iku unleashes 25,000,000 volt saka listrik lan bisa diaktifake gampang karo remet prasaja amarga inovatif Squeeze-N-Stun Teknologi.
    InstaStrike Extreme 28,000,000 Knuckle Stun Ring
  • Cilik nanging KUWAT
    Ngilangi kabutuhan kanggo nindakake produk pertahanan diri sing abot lan gedhe. Becik kanggo sing olahraga njobo utawa mung mlaku menyang lan saka mobil. Ukurane mung 3.2 ons, dadi gampang dilebokake ing kanthong, tas, utawa tas ransel.
    InstaStrike Extreme 28,000,000 Knuckle Stun Ring
  • Gampang ndhelikake
    Tinimbang fumbling watara nggoleki tombol tengen kanggo push, sampeyan mung ngencengi genggeman kanggo ngaktifake listrik ing ndhuwur dering lan stun panyerang!

InstaStrike Extreme 28,000,000 Knuckle Stun Ring

  • RING STUN sing bisa diisi ulang
    Dering stun iki duwe plug sing dibangun kanggo ngisi daya. Senapan stun Avenger Defense kanggo pertahanan diri nduweni baterei internal sing berkualitas tinggi, lan bisa diisi ulang kanthi lengkap. Dadi, sampeyan ora perlu tuku baterei sing larang. Baterei tetep diisi nganti 30-45 dina kajaba sampeyan nggunakake.

InstaStrike Extreme 28,000,000 Knuckle Stun Ring

Don `t nyalin teks!
Suptruck INSTRASTRIKE Extreme 28,000,000 Knuckle Stun Ring
InstaStrike Extreme 28,000,000 Knuckle Stun Ring
$24.95 - $104.95 Pilih opsi