ElectricGuard Dhuwur Power 25,000,000 Stun Ring

$19.95 - $74.95

Cepet! Mung 6 barang sing isih ana ing stok

 ūüí•Njamin KESELAMATAN ing wektu sing ora mesthi!

ElectricGuard Dhuwur Power 25,000,000 Stun Ring

FITUR KEY: 

  • BAHAN DIRI KUWAT KUDU KUDU
    Dering iki duwe pukulan sing luwih apik tinimbang sing ditindakake dening gxns stun sing luwih gedhe. Iku unleashes 25,000,000 volt saka listrik lan bisa diaktifake gampang karo remet prasaja amarga inovatif Squeeze-N-Stun Teknologi.
    ElectricGuard Dhuwur Power 25,000,000 Stun Ring
  • Cilik nanging KUWAT
    Ngilangi kabutuhan kanggo nindakake produk pertahanan diri sing abot lan gedhe. Becik kanggo sing olahraga njobo utawa mung mlaku menyang lan saka mobil. Ukurane mung 3.2 ons, dadi gampang dilebokake ing kanthong, tas, utawa tas ransel.
    ElectricGuard Dhuwur Power 25,000,000 Stun Ring
  • Gampang ndhelikake
    Tinimbang fumbling watara nggoleki tombol tengen kanggo push, sampeyan mung ngencengi genggeman kanggo ngaktifake listrik ing ndhuwur dering lan stun panyerang!
  • ElectricGuard Dhuwur Power 25,000,000 Stun Ring
  • RING STUN sing bisa diisi ulang
    Dering stun iki duwe plug sing dibangun kanggo ngisi daya. Senapan stun Avenger Defense kanggo pertahanan diri nduweni baterei internal sing berkualitas tinggi, lan bisa diisi ulang kanthi lengkap. Dadi, sampeyan ora perlu tuku baterei sing larang. Baterei tetep diisi nganti 30-45 dina kajaba sampeyan nggunakake.

ElectricGuard Dhuwur Power 25,000,000 Stun Ring

ElectricGuard Dhuwur Power 25,000,000 Stun Ring

Don `t nyalin teks!
InstaStrike Extreme 28,000,000 Knuckle Stun Ring
ElectricGuard Dhuwur Power 25,000,000 Stun Ring
$19.95 - $74.95 Pilih opsi